Dördüncü Osman

7 Kasım 2009 Cumartesi

IV.Osman Koşmakta Zorlanıyor

4.Osman, Yıldırım’a yetişeceğim derken bacağında ödem oluştu.

Artık koşamıyor!...Samanyolu Televizyonunun yeni yayın döneminde seyircisi ile buluşturduğu 4.Osman dizisinin ekran önü kadar kamera arkası da eğlenceli!...4.Osman Yıldırım’a yetişeceğim derken bacağında ödem oluştu. Artık koşamıyor!...Çekim boyu koşan Yıldırım ise, seneye Avrasya’da Etiyopyalıları geçmeye kararlı!...Şu an 7.bölümünün çekimlerini gerçekleştiren 4. Osman dizi setinde ışıkçısından yönetmenine mükemmel bir uyum var. Büyük bir dikkatle çalışan ekipte kahkahalar da eksik olmuyor. Dizinin yönetmeni Gül Güzelkaya; “İnsanlar için faydalı bir proje hazırlıyoruz hem de bu kadar eğlenceli karelerle. Bu muhteşem bir şey. Belki de Tarih dersi öğretmenlerine yani bir açılım yaptırabilir bu dizi.
Eğlenceli, güldürerek ama gerçekten çok önemli detayları bilgileri vererek oluşturulan bu yapım Nasreddin Hoca fıkraları gibi” dedi. Çok hareketli bir dizi çektikleri için kameramanın, ışıkçının çekimler için gösterdiği gayrette oldukça dikkat çekici.

Çekim için çatılara çıkan kameramanlar, çevredeki insanlar tarafından büyük bir ilgi ile takip edildi. Rol gereği çekilen silahtan çıkan ses ise sanat ekibini bir hayli korkuttu. Prova olduğunu sanıp öylesine silah kaldıracağını düşünürken bir anda etrafı kaplayan silah sesiyle korkan sanat ekibi, tüm seti kahkahalara boğdu. Sahne boyunca koşup duran Yıldırım karakterindeki Çetin Güner “ Rol gereği de olsa o kadar çok koşuyorum ki inanın bacak kaslarım gelişti” derken, Osman karakterindeki Reha Özcan ise “ Yanımdaki 24 yaşında sürekli koşan zıpıra yetişeceğim diye ilk sahnelerden bacağımda ödem oluştu. Şimdi koşamıyorum adam akıllı” dedi.

Sete Antalya' da ailesini bırakıp gelen Reha Özcan’a eşi ve oğlu büyük bir sürpriz yaptı. Antalya’dan kalkıp gelen ailesi karşısında bir hayli sevinen Reha Özcan “Ailemde uzakta olmak çok zor, ayrı kalınca daha bir değerlerini anlıyorum şimdi çıkıp yanıma gelmişler, yedi yaşımda bir kızım var o okuldan dolayı gelememiş” dedi. Ailesine düşkünlüğü gözlerden kaçmayan Reha Özcan, çekim aralarında hep oğlu Rüzgâr ile ilgilenerek tıpkı dizideki gibi gerçek hayatta da sevecen bir baba olduğunu gösterdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder