Dördüncü Osman

23 Aralık 2009 Çarşamba

Kollama'dan 4.Osman'a Destek,Necip Amir Ve Memduh 13.Bölümde!

Kollama'dan 4.Osman'a destek!...

Dördüncü Osman İzleyicisine muhteşem bir sürpriz geliyor..
Necip Amir ile Memduh gelecek haftaki 13. bölümde 4.Osman dizisinde boy gösteriyor.

İnce esprileri, sevimli karakterleriyle ekranlarda görmeye alıştığımız 4.Osman dizisi bu hafta büyük bir sürprizle sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Kollama dizisinin başarılı ve dürüst komiseri Necip Amir bu hafta 4. Osman’a yardım etmeye geliyor. Bir olayın içinden çıkmak için Necip Komiser rolüyle tanınan Mehmet Özgür’den yardım alan Reha Özcan, sette Mehmet Özgür ile çok keyifli anlar yaşadı.

Sete Kollama’ da Memduh rolüyle tanınan Ertan Kılıç ile beraber gelen Özgür, Kollama’ da ki ciddi ve aksiyon dolu karelerden sonra böyle bir keyifli dizide yer almanın onun için bir değişiklik olduğunu ve çok memnun olduğunu söyledi.

Dördüncü Osman’ın setine Kollama setiyle alakalı da ilginç bir haber geldi. Orman çekimleri sırasında çakallar Kollama setini basmış. Neyse ki bir yaralanma olmadan atlatılmış. Kışın kendisini göstermeye başlaması oyuncuları ve ekibi olumsuz etkilese de göz dolduran kaliteli çekimleri ve muhteşem hikâyesiyle Kollama, sevenleri için tüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kaynak:www.samanyolu.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder