Dördüncü Osman

28 Şubat 2010 Pazar

Dördüncü Osman 22.Bölüm Özeti(FRAGMAN VAR)

Resim

Osman ve Yıldırım bu hafta bir aile dramının içine düşüyorlar. Bir aileden üç kişi evlerinde ölü bulununca, tecrübeli ikili olay yerine gelir. Ailenin serseri oğlu şüphe uyandırınca, ikili adamın peşine düşer. Fakat bu kez de başka bir aile dramı ortaya çıkar. İki masum çocuğun, babalarından gördüğü şiddet ve başka bir cinayet, karmaşık olaylar zincirini beraberinde getirir. Bu sırada Osman, Yıldırım ve Nilüfer'e bir hediye hazırlamıştır fakat Yıldırım bundan hiç memnun kalmayacaktır.



IV.Osman 2 Mart'ta Samanyolu'nda!...

20 Şubat 2010 Cumartesi

Dördüncü Osman 21.Bölüm Fragmanı

Anında İzle;





Fragmandan Resimler;

Resim

Selam ve dua ile...

Dördüncü Osman 21.Bölüm Özeti


Osman ve Yıldırım bu hafta aydınlanması güç görünen bir cinayetin izini sürüyorlar. Dışarıdan mutlu gibi görünen bir ailenin küçük çocukları Arda evlerinde ölü bulunmuştur. Cesedin yanında çeşitli muskalar ve büyü için kullanılacak malzemeler bulunur. Arda'nın annesi bu gibi inanışlara kendini fazla kaptırmıştır. Oğlunu karanlık güçlerin öldürdüğüne inansa da, cinayetin arkasında öyle bir giz perdesi vardır ki, tecrübeli ikili bile şaşırıp kalacaktır.


Dördüncü Osman 23 Şubat Salı 19:40'ta Samanyolu'nda...İyi seyirler...

14 Şubat 2010 Pazar

Dördüncü Osman 20.Bölüm Özeti(FRAGMAN VAR)

Dördüncü Osman 20.Bölüm...

Osman ve Yıldırım bu hafta, evinde ölü bulunan genç bir kadının gizemli hayatını araştırıyor. Kadının gerçekte kim olduğunu ve kim tarafından öldürüldüğünü çözmeye çalışan ikili garip bir aldatmacanın içine düştüklerini anlıyorlar. Bu sırada Nilüfer, başka bir cinayete şahit oluyor ve katil tanık bırakmamak için Nilüfer'i kaçırıyor. Nilüfer'i kurtarmak için harekete geçen ikili, bu olayda da sıradışı bir durumla karşılaşıyor. Yıldırım, Nilüfer'e zarar gelmemesi için kendi canını hiçe sayıyor.


Çözülmesi olanaksız görülen bir cinayet,
İkiliyi zorlu bir yola sürüklerken,
Adalet büyük bir sınav veriyor...
Tehlike en sevdiğine yaklaşınca,
O kendi canından nasıl vazgeçecek???

4.Osman Samanyolu'nda...

DÖRDÜNCÜ OSMAN 20.BÖLÜM FRAGMAN İZLE



iyi seyirler...

6 Şubat 2010 Cumartesi

Dördüncü Osman 19.Bölüm Özeti

Yıldırım, Nilüfer'i başka biriyle gördüğü için ilişkiyi bitirmeye niyetlidir. Osman ise Nilüfer'in böyle bir şey yaptığına inanamaz. Bu sırada Osman'a genç bir kızın öldürüldüğü haberi gelir. Kızı boğarak öldüren kişi için aynı semtteki safça bir çocuktan şüphelenilir. O gece içki içen çocuk geceyi hatırlamaz ve suçu kabul eder. Bir kaç gün içinde maktülün annesi de öldürülünce işin içinde bazı sırlar olduğu anlaşılır. Suçu kabul eden çocuğun annesi ise oğlunu kurtarmak için çabalarken, işe karışan mafya, aile ve polis üçgeninde gerilim hızla tırmanacaktır.

5 Şubat 2010 Cuma

4. OSMAN 18. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Osman ve Yıldırım, bu hafta oldukça karışık bir cinayet bilmecesinin içine giriyorlar. Bir aileden baba ve küçük kızı ölü bulunur. Evin oğlu ise ağır yaralı hastaneye kaldırılır. Anneleri haberi aldığında perişan olur, tüm duası oğlunun yaşaması içindir. Osman ve Yıldırım katili bulmak için her ayrıntıyı gözden geçirirken Yüksel Karakuş diye bir isme ulaşırlar. Fakat bu isim sadece bir paravandır ve ikiliyi şok edecek, yıllardır ustalıkla yürütülen bir planın şifresini çözecektir. Osman ve Yıldırım, iki ailenin hayatlarının, akıllara durgunluk veren kesişmesinde, büyük bir sorumluluk üstleneceklerdir.


18. bölüm fragmanı



İyi seyirler